OddThemes © 2015
Birçok koşucu ve bisikletçinin kullandığı bir uygulama olan Strava herhangi bir Garmin cihazı veya bir iPhone / Android cihazı ile çalışır. Strava hız , zaman , yükseklik gibi analizleri yapar ve haritada anlık olarak nerede olduğunuzu gösterir. Arayüzü oldukça basit ve anlaşılabilir bir tasarımı mevcut.


Antrenmanın belli bir kısmından segment oluşturarak o aralıktaki performansı görebilme ve başka insanların aynı aralıktaki performanslarıyla karşılaştırabilme, kategorilendirilmiş rampaları otomatik tespit edip rota üzerinde işaretleme gibi öne çıkan güzel özelliklere sahip. Ücretsiz sürümde ayda 5 antrenman yüklenebiliyor, daha fazlası için ayda 6 dolarlık paralı sürüme geçmek gerekiyor. bence verilen parayı hakediyor.



Fakat ne yazık ki türkçe dil desteği yok :( Strava hakkında benzersiz olan ilk şey sosyal özelliklerinin olduğudur. Strava kullanan arkadaşlarınızı takip edebilir ve onların aktivitelerini beğenip yorum yapabilirsiniz. Ayrıca yarışlara katılan bisikletçiler de bunu kullandığından istediğiniz kişinin adını aratıp yarışta kaçla gitmiş, nerede ne kadar güç harcamış, nabzı kaçmış falan her şeye ulaşabilirsiniz. Hazır tour de france başlamışken denenebilir. 




1 yorum:

  1. strava'da yanlışlıkla silinen aktivitenin geri alınması mümkün müdür, nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil